banner564

Şampiyon Göçmenköy

Fatma Aysen Amca anısına düzenlenen ve 5 takımın mücadele ettiği Kadınlar Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

Şampiyon Göçmenköy
banner598
Gönyeli Halı Sahası’nda 22-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 4’üncü Fatma Amca Kadınlar Futbol Turnuvasında Göçmenköy A Takımı 1’inci, Magusa Akademisi 2’nci, Geçitkale 3’üncü ve Göçmenköy B takımı ise 4’üncü oldu. Turnuva güzel anlara sahne olurken her yıl Merhum Fatma Aysen Amca anısına düzenlenen Amca Kadınlar Futbol Turnuvası geleneksel bir hal aldı.

Final maçı oldukça çekişmeliydi
Göçmenköy B ve Geçitkale takımları arasında oynanan 3’üncülük, 4’üncülük maçı bol gol ve heyecanlı anlar barındı. Maçın skoru Geçitkale lehine oldu ve Geçitkale, Göçmenköy B takımını 5-3 mağlup etti. Final de ise karşı karşıya gelen Göçmenköy A ve Mağusa Akademisi maçı oldukça çekişmeliydi maçın sonunda 3-1’lik skorla gülen taraf ve kupayı kaldıran taraf Göçmenköy A takımı oldu.

Gönüllerin birincisi Gönyeli Eski Dostlar
Öte yandan 5 takımdan gönüllerin şampiyonu olan ise Gönyeli Eski Dostlar oldu. Merhum Fatma Aysen Amca’nın futbol oynadığı yıllardaki takım arkadaşları Gönyeli Eski Dostlar adı altında hem Fatma Amca’nın anısını yaşatırken, hem de tüm genç futbolculara örnek oldular. Turnuvada Gönüllerin birincisi ve tüm turnuvanın ilgi odağı Gönyeli Eski Dostlar oldu.

En centilmen oyuncu Cihan Akserter
Turnuvada 1’incilik, 2’ncilik, 3’üncülük ve 4’üncülük kupalarının yanı sıra yan ödüllerde ve plaketler verildi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu plaketini Eski Dostlar takımından Cihan Akserter laik görülürken, Turnuva Boyunca 1 gol yiyen Göçmenköy A takımının kalecisi Berhan Yılmaz En iyi kaleci plaketini, yine Göçmenköy A takımı oyuncularından Eniz Orakcıoğlu ise en çok gol atan olarak gol kraliçesi plaketini aldı.

9 yaşındaki Sude’ye genç yetenek ödülü
Turnuvada hakemlere de plaketleri takdim edilirken, 3 kişiye de belgeleri verildi. Altın eldiven belgesi Geçitkale Kadın Futbol takımının kalecisi Nermin Gullet’e,  Jeneriklik Gol belgesi Mağusa Akademisi oyuncusu Cemre Kara’ya, En uzak mesafeden gol atan belgesi Eski Dostlar Takımı oyuncularından Dolunay Dayı’ya ve Genç yetenek belgesi ise 9 yaşındaki Göçmenköy A takımı oyuncusu Sude Gazi’ye verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473