banner564

Şampiyonluk adayıyız

Mağusa Türk Gücü’nün başarılı futbolcusu Sami Ergazi sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi

Şampiyonluk adayıyız
banner598
Süleyman REBGE
Mağusa Türk Gücü’nün başarılı oyuncusu Sami Ergazi lige yenilgi ile başlamalarına rağmen halen en büyük şampiyonluk favorilerinden biri olduklarını söyledi.

“Son 4 sezonda ilk maçları hep kaybettik”
Süper Lig’in ilk haftasına Çetinkaya mağlubiyeti ile başladıklarını fakat son 4 sezon ilk maçlarını söyleyen Sami daha sonra bu durumu düzelttiklerini söyledi. Sami “Geçen hafta zorlu bir maç oynadık ve 2-0 yenildik fakat lig daha yeni başladı” dedi. Bu hafta oynanacak Mormenekşe maçını da değerlendiren Sami şunları söyledi. “Üzerimizde herhangi bir baskı yok. Bu hafta evimizde kazanırsak üzerimizde ki kara bulutları dağıtmış oluruz. Herhangi bir olumsuzluk yok ve camia olarak hafta sonu oynanacak olan maçı bekliyoruz.” Rakip Mormenekşe’nin geçtiğimiz hafta aldığı galibiyete dikkat çeken Sami, ”Ligin ilk haftasından aldıkları galibiyet ile kalitelerini gösterdiler. Zorlu geçecek bir karşılaşma bizi beklemektedir. Bu ligdeki hiçbir maç artık kolay değildir” dedi.

“Bu sezon kendimi çok iyi hissediyorum”
Bu sezon kendinden çok şey beklediğini söyleyen Sami geçen sezon askerlik görevinden dolayı birçok antrenman kaçırdığı fakat bu sezon adeta futbol ile yatıp futbol ile kaldığını söyledi. Bu sezon kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Ergazi takıma geçen sezondan daha çok katkı koyacağını söyledi. Sami son olarak ligde her iki her takımını yenebilecek düzeyde olduğunu ve bu nedenle hafta sonu oynanacak maçın zevkli geçeceğini söylerken rakiplere Mormenekşe’ye de başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474