banner564

Sarıkaya’nın Önceliği Ocak’ta

Bonservisi GAÜ Çetinkaya’da bulunan ve Türk Ocağı’nda kiralık olarak forma giyen Burak Ocak’ta kalmak istediğini söyledi

Sarıkaya’nın Önceliği Ocak’ta
banner598
Bonservisi GAÜ Çetinkaya’da bulunan ve geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Girne ekibi Türk Ocağı’nda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Burak Sarıkaya, Türk Ocağı’nda geçtiğimiz sezon çok iyi bir yarı sezon geçirdiğini ve önümüzdeki sezonda da sarı siyahlı formayı giymek istediğini söyledi.

4 kulüpten teklif var
Geçtiğimiz sezon devre arasında GAÜ Çetinkaya’dan Türk Ocağı’na kiralık olarak transfer olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni sezon öncesi geçtiğimiz sezon toplam 11 gol kaydetmiş ve 16 da asist yaparak başarılı bir sezon geçirmişti.
Türk Ocağı dışında 4 kulüpten daha teklif aldığını söyleyen Burak, bu kulüplerin hiçbiri ile görüşmediğini, önceliğinin TOL olduğunu ancak eğer sarı siyahlılarla anlaşma durumu ortadan kalkar ise gelen diğer teklifleri değerlendireceğini belirtti.

“Önceliğim Türk Ocağı”
Arena Spor Kolik’e görüşlerini aktaran 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, ‘’Geçtiğimiz sezon devre arasında katıldığım Türk Ocağı’na erken uyum sağladım. Burada beni hem yönetim, hem takım arkadaşlarım hem de Türk Ocağı taraftarı çok iyi karşıladı. İyi hava yakaladık ve taraflı tarafsız tüm futbol severlerin takdirini topladık. Yeni sezonda da Türk Ocağı’nda ter dökmek istiyorum ancak bilindiği üzere bonservisim GAÜ Çetinkaya’da. İki kulüp şu an görüşüyorlar. Umarım bu transfer en kısa zamanda bir sonuca varır. Ben Girne Amerikan Üniversitesi’nde çalışıyorum. GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi hangi kararı verirse ona uyacağım. Eğer TOL olmazsa gelen diğer teklifleri değerlendireceğim ancak önceliğim TOL’’ şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474