banner564

Serdar Aziz resmen Galatasaray’da

26 yaşındaki Serdar Aziz, Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende 4 yıllık sözleşme imzaladı

Serdar Aziz resmen Galatasaray’da
banner598

Galatasaray, Bursaspor'da forma giyen milli stoper Serdar Aziz ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Serdar Aziz, Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı imza töreninde açıklamalar yaptı.

Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunun altını çizen Serdar Aziz "Çok mutluyum. Benim için harika bir duygu.
Dünya kulübünde forma giyeceğim. Elimden geleni yapacağım. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Transferimle yakından ilgilendi. Hedefleri büyük olan bir insanım. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray için vereceğim. Ben buraya, Galatasaray olduğu için geldim. Önemli olan Galatasaray'da olmam. Galatasaray forması giymek için
sabırsızlanıyorum. Başkanımız sağlam bir duruş sergiledi; burayı seçmemde en büyük nedendir" ifadesini kullandı.

“Fatih Terim ile görüşmedim"
26 yaşındaki oyuncu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray'a imzası öncesi görüşüp görüşmediği sorusunu "Fatih Hoca ile bir görüşmem olmadı. Burada olmak çok güzel bir duygu. Galatasaray'a burası Galatasaray olduğu için geldim. Diğer teklif eden kulüplerin hangisi olduğu beni ilgilendirmiyor. Forma için çok sabırsızlanıyorum" şeklinde cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474