banner564

Seri devam etmeli

Ligin sekizinci haftasında Mağusa Türk Gücü’nü mağlup ederek seriyi sürdüren Doğan Türk Birliği kayıp istemiyor

Seri devam etmeli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligin Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği dokuzuncu hafta karşılaşacağı GAÜ – Çetinkaya maçına hazırlanıyor. Cumartesi deplasmanda karşılaşacakları zorlu maçı kazanmak isteyen sarı – lacivertlilerde hedef galibiyet serisini sürdürmek. Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan zor maç öncesi yaptığı değerlendirmede tecrübeli bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

Moralliyiz
Takımın tecrübeli çalıştırıcısı Caner Oshan, GAÜ – Çetinkaya deplasmanı öncesi verdiği demeçte, son haftalarda oynanan oyunun sevindirici olduğunu vurguladı. İyi oyunu skora yansıtarak takımın iyi bir seri yakaladığını aktaran Caner Oshan, bu çıkışı ise GAÜ – Çetinkaya deplasmanında sürdürmek istediklerinin altını çizdi. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında alınan galibiyet sonrası moral ve motivasyonla birlikte takıma özgüvenin de geldiğini belirten Caner Oshan, zirvede yeniden var olmanın sevindirici olduğunu aktardı.

Tecrübeli ve zor
Cumartesi karşılaşacakları rakiplerinin ligin en tecrübeli takımı olduğunu belirten Doğan Türk Birliği’nin Teknik Direktörü Caner Oshan, tecrübe ile güçlerini birleştirmeleri durumunda ise GAÜ – Çetinkaya’nın daha zor hale geldiğini belirtti. Kendilerinin ise koşan ve savaşan bir takım olmalarıyla birlikte iyi oynamaları halinde kazanacak taraf olmaya yakın olacaklarına dikkat çeken Oshan, zor deplasmanı kolaya çevirmek istediklerinin altını çizdi. Salih Güvensoy ve Ahmet Coşkun’un sakat olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı GAÜ – Çetinkaya maçının öncesini iyi geçireceklerini sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474