banner564

Sıkı çalışmak lazım

Yeni sezonun zor ve çetin geçeceğini belirten Nazım Aktunç iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi

Sıkı çalışmak lazım
banner598

 K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy’de yeni sezona yönelik hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.  Göçmenköy’ün genç ve başarılı teknik adamı Nazım Aktuç, “istediğimiz transferleri gerçekleştirdik ve artık ciddi şekilde çalışmak zorundayız, çünkü zor bir lig bizi bekliyor” dedi. Birinci ligin yıllardır zor ve mücadele gücü yüksek bir lig olduğunu ifade eden Göçmenköy antrenörü Nazım Aktunç, koydukları hedef doğrultusunda ligde zor dönem geçirmemek için sıkı ve ciddi çalıştıklarını ifade etti. 

Takıma ilk etapta takıma Kemal Uçaner, Salih Düzbeyaz, Mustafa Arnavut ve Mehmet Göçben ve Rifat İnce ve Reşit Erişik’i takıma dahil ettiklerini belirten Aktunç, “istediğimiz transferleri gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi. 
Birinci ligde mücadele edecek olan birçok takımın ligde iyi işler çıkarmak için yola koyulduğunu aktaran Aktunç, kendilerinin de bu anlamda yola erken çıktığını söyledi.

Kamp Kartepe’de 
Hazırlık dönemi kapsamında 29 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Kartepe’de yurtdışı kampı gerçekleştireceklerini ifade eden Göçmenköy antrenörü Nazım Aktunç, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmek zorunda olduklarını ifade etti. Kadronun şu an itibariyle şekillendiğini, takımdan ayrılacak olan isimlerinde olacağını ifade eden Aktunç, önlerinde bulunan dönemi iyi geçireceklerini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474