banner564

Çayırova-Bafra arasındaki yol belediye, sivil toplum ve vatandaşların işbirliğinde temizlendi

Örnek olsun

Çayırova-Bafra arasındaki yol belediye, sivil toplum ve vatandaşların işbirliğinde temizlendi
banner598

 Osman ZORLU

Mehmetçik Belediyesi, Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü, Çayırova Muhtarlığı ve duyarlı vatandaşlar dün anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve belediye çalışanlarının da katıldığı etkinlikte Çayırova-Bafra arasındaki yolda sorumsuz vatandaşların attığı çöpler toplandı.
Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü üyeleri, Çayırova Muhtarı Salih Dalınç ve 
Mehmetçik Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Cumaoğlu’nun da katıldığı etkinlikte, çevreyi temizlemek kadar temiz tutmanın da önemine dikkat çekildi.
Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, güzel bir sosyal dayanışma örneği sergileyerek Çayırova-Bafra arasındaki yolun temizlenmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.
Sarıçizmeli, “Bizler imkanlarımız ölçüsünde sorumluluk alanlarımızda gerekli hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bazen bugün de olduğu gibi gönüllü kuruluş ve duyarlı vatandaşlarımızda katkı koyuyor. Bölgemiz ve ülke turizmi için önemli bir güzergah olan Çayırova-Bafra yolunu bugün temizledik. Benim vatandaşlardan isteğim, özellikle arabaları ile seyir halindeyken bu yola çöp atmasınlar. Çevreyi temizlemek kadar temiz tutmak da önemli” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474