banner564

Sıkı yönetim başladı

Avrupa ve Türkiye’de arka arkaya farklı mağlubiyetler alan Galatasaray'da olağanüstü hal ilan edildi

Sıkı yönetim başladı
banner598
Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de arka arkaya farklı mağlubiyetler alan Galatasaray'da olağanüstü hal ilan edildi. Sarı-kırmızılılarda cuma günü oynanacak Kasımpaşa maçı için 3 günlük kamp başladı.
Galatasaray, cuma günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 günlük kampa girdi. Sarı kırmızılı ekibin tek hedefi galibiyet.
Sabah antrenmanı öncesi teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcular soyunma odasında yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda İtalyan teknik adam, oyuncularına saha içinde ve dışında isteklerinden bahsetti. Sarı kırmızılı futbolcular da yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Toplantının ardından antrenmana geçen oyuncular oldukça hırslıydı.

Takıma Sabri Sarıoğlu dopingi
Sabri Sarıoğlu'nun A Takım ile antrenmanlara başlaması, oyuncuların moralini yükseltti. 3.5 aydır A2 takımyla çalışan tecrübeli futbolcu maç eksiğini kapatmak için özel program dahilinde hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktör Prandelli, Sabri'nin saha içindeki hırsından faydalanmak için oyuncunun fizik gücünü yakından takip edecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474