banner564

Sıkıntılıyız

Yarın Lefke deplasmanında çok zor bir maça çıkacak olan GAÜ Çetinkaya’nın Teknik Direktörü Fırat Canova sakat futbolculardan dolayı moralsiz olduklarını kaydetti

 Sıkıntılıyız
banner598
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, son 3 haftaya girilirken sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Canova 17 günde 5 maç oynadıklarını ve bunun bir takım için çok fazla olduğunu söyledi.

İki önemli oyuncumuz sakatlandı
Geçtiğimiz hafta oynanan Türk Ocağı maçında Serkan Önet’in kaşı açıldığını, tedavisini tamamlandığını sakatlık yaşayan kaleci Ali Duvarcı’nın ise ayak bileğinde bağ zedelenmesi olduğunu onun da tedavisinin tamamlandığını ve düz koşulara dün başladığını söyledi.

Esin Sonay’ın maç eksiği var
Esin Sonay’ın ise sakatlığının tam anlamıyla geçtiğini ancak maç eksiği nedeniyle tam hazır olmadığını zaman zaman zorunlu olarak ona forma şansı verdiğini söyledi.

Son üç haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz
Yarın Lefke deplasmanına gideceklerini ve çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, geriye kalan 3 haftayı kayıpsız kapatmak için çaba harcayacaklarını söyledi.

Lefke koşan tecrübeli bir takım
Lefke’nin tecrübeli ve koşan bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Fırat Canova, Karadağ deplasmanından 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474