banner564

Sırada kaleci var

Arsenal; Barcelona'dan Alexis Sanchez ve Newcastle United'dan Mathieu Debuchy'yi renklerine bağladı

Sırada kaleci var
banner598
Dünya Kupası'nda Kolombiya kalesinde başarılı maçlar çıkaran David Ospina’nın yeni adresi Arsenal olacak gibi... Fransız basını, Arsenal'in Ospina’yı 4 milyon euro karşılığında renklerine bağlayacağını yazdı.
Londra ekibi, Nice forması giyen David Ospina'yı kadrosuna katmak için Fransız kulübüyle anlaşmaya vardı. Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı'ndaki performansıyla ön plana çıkan ve turnuvanın en başarılı kalecilerinden biri olarak gösterilen David Ospina, 2008'den bu yana Nice kalesini koruyor. Fransız basınına yansıyan haberlere göre; Arsenal 25 yaşındaki file bekçisi için Nice'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger; Ospina'nın Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny ile gireceği rekabetin takıma olumlu yansıyacağı fikrini savunuyor. Arsenal'in bir diğer Polonyalı kalecisi Fabianski, 7 yıl sonra kulübünden ayrılmış ve Swansea'ye transfer olmuştu.
İngiliz basını, Arsenal'in Ospina'nın ardından Real Madrıd'den Sami Khedira ve Sportıng'den William Caralho'ya da imza attırmak istediğini belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474