banner564

Tansiyon yükseldi

Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'na İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuşması damga vurdu

Tansiyon yükseldi
banner598
Sakin geçen Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda tansiyonu yükselten; Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuşmasıydı. 3 Temmuz sürecine vurgu yapan ve adaletsizliklerin giderilemediğini savunan Hacıosmanoğlu ile Yıldırım Demirören ve Mecnun Odyakmaz arasında gergin anlar yaşandı.
Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunu ahlak ve adalete, gelecek nesillere temiz bırakmak istiyorsak bu düzenin değişmeye iftiyacı var diye geçen sene de söylemiştim. Ama geçen bu süre içerisinde hiçbir şey değişmedi. Burada sessiz duruyoruz. Ancak maçlar başladığında biz de bağırmaya başlayacağız. Çünkü adaletsizlikler devam edecek" dedi.
Konuşmasının ardından söz alan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Hacıosmanoğlu'na cevap verdi.
Demirören, "Yarın Trabzonspor'umuza bir şey olsa benim yönetici arkadaşım yine çıkacak, 'Trabzonspor'umuz ceza almadı diye seviniyoruz' diyecek. Çünkü biz bir aileyiz. Birimizin canı acırsa hepimizin canı acır" diye konuştu.
Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının oluşturduğu gerginlik genel kurul sonrasına da yansıdı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz arasında kısa süreli ağız dalaşı yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473