banner564

Skrtel resmen Fenerbahçe'de

Sarı lacivertliler, Slovak defans oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Skrtel resmen Fenerbahçe'de
banner598
Fenerbahçe, Martin Skrtel ile resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Slovak futbolcu, hedeflerini anlattı ve Monaco eşleşmesini değerlendirdi.
Fenerbahçe Kulübü, Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, Avrupa'nın en önemli stoperlerinden birini transfer ettiklerini belirterek, "Hem Slovak Milli Takımı'nın hem de Liverpool'un stoperini kadromuza katarak güçlü olan takımımızı daha da güçlendirdik." diye konuştu.
Skrtel'in Slovak Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda forma giydiği için istirahat ettiğini ve bu yüzden imzanın geciktiğini belirten Uslu, "Milli takımlardan dolayı futbolcuların haklı olarak istirahat etmeleri gerekti. O yüzden imza geç oldu. UEFA ön elemeleri bu tarihlere çekiyor ve milli takımda oyuncuları olan takımları pek dinlemiyorlar. Her sene başvuru
yapıp, ifade etsek de bir şey değişmiyor. Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağız." ifadelerini kullandı.
Uslu ayrıca imza töreni öncesinde basın mensuplarına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemelerinde Fransa 1. Futbol Ligi ekiplerinden Monaco takımıyla eşleşmelerine ilişkin "Fenerbahçe çıktığı için Monaco üzgün." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474