banner564

Lefke hareketleniyor

Yeni sezonda zirveye oynamak isteyen Batı ekibi, teknik heyete ve takıma takviye için kolları sıvadı

Lefke hareketleniyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Batı’nın güçlü temsilcisi Lefke yeni sezonda zirveye oynamanın planlarını yaparken, hem teknik kadro hem de takım adına kolları sıvamış durumda. Lefke Kulüp Başkanı Erkut Öner son gelişmelerle ilgili verdiği demeçte yeni sezonda diri ve güçlü bir Lefke izlettirmek istediklerini söyledi.

Orçun Volkan yardımcılığa getirildi
Geçtiğimiz dönemlerde Bostancı Bağcıl’da yardımcılık yapan Orçun Volkan, yeni sezonda Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel’in yardımcılığını yapacak. Lefke kulüp başkanı Erkut Öner konu ile ilgili yaptığı açıklamada Sayıner Seyitler’i genç takımın başında görevlendireceklerini, bu nedenle yeni sezonda İltaç Karayel’in yardımcılığını Orçun Volkan’ın yapacağını söyledi.

Transfer gündemi yoğun
Yeni sezona yönelik transfer çalışmaları doğrultusunda Yalova’da geçen sezon kiralık forma giyen Ali Özbahar’ın yeni sezonda aralarında olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Erkut Öner, Ali Özbahar ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Bostancı Bağcıl’dan Kaan Savaşkan ve Yalova’dan Azat’ın isimlerinin Lefke ile ilgili isimlerinin anılması ile ilgili olarak açıklama yapan Öner, iki oyuncunun gündemlerinde yer almadıklarını olması durumunda ise bunu basınla paylaşacaklarını söyledi.

Yabancılarda belirsizlik sürüyor
Allen ve Smart ile ilgili olarak açıklama yapan Lefke kulüp başkanı Erkut Öner, Allen ile ilgili olarak Yeni Boğaziçi kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Smart’ın şu an ülkede olduğunu son durumu ile ilgili olarak teknik heyetten gelecek olan raporu beklediklerini aktaran Öner, üçüncü yabancı konusunda ise herhangi bir durumun netlik kazanmadığını söyledi. Cedric bilmecesinin devam ettiğini hatırlatan Öner, son güne kadar Cedric ile olan süreci ise takip edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474