banner564

Son gülen iyi güldü

Balıkesir Sahasında Dörtyol’u 5-2 yenen İskele Trabzonspor, yeni sezonda K-Pet 2.ligde mücadele etme hakkı kazandı

Son gülen iyi güldü
banner598
Yükselme 2.Tur karşılaşmaları sonunda dün Balıkesir Sahasında Dörtyol takımını 5-2 gibi açık bir farkla yenen İskele Trabzonspor, yeni sezonda K-Pet 2.ligde mücadele etme hakkı kazandı.
Hava sıcaklığının 42 dereceye ulaştığı dünkü günde, aşırı sıcağa rağmen her iki takımı izlemeye gelen seyircilere, Balıkesir’e yapılan portatif tribünler yetmedi. İzleyicilerin birçoğu kale arkası ve taç çizgisi boyunca ayakta maçı izlemek zorunda kaldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan İskele Trabzonspor 20 dakika içerisinde bulduğu üç golle rakibine göz açtırmadan 3-0 öne geçerek, büyük bir avantaj yakaladı. İlk yarı boyunca bulduğu net pozisyonları gole çevirmede aceleci davranan bordo mavili takım oyuncuları, devrenin sonuna doğru kalesinde gördüğü golle, soyunma odasına 3-1’lik üstünlükle gitti.
İkinci devreye bu kez Dörtyol takımı süratli başladı. Sağlı, sollu geliştirdiği ataklarla rakibini kendi yarı alanına hapseden Dörtyol, Eren’in ayağından iki-üç net gol pozisyonlarından yararlanamaması, yine de golün habercisi gibiydi.
Baskılı oyununu sürdüren Dörtyol bir anda Uğur Acı’nın kırmızı kart görmesi ile oyun alanında 10 kişi kaldı. Eksik kalan Dörtyol baskısını devam ettirdi ve skoru 3-2 yaptı. Heyecan dolu mücadele hem saha içerisinde hem de saha dışında tribünlerde Fair Play çerçevesinde devam etti.
İlerleyen bölümde iki gol daha bulan İskele Trabzonspor, rakibini 5-2 yenerek yeni sezonda K-Pet 2.Ligde mücadele etme hakkı kazandı.
Maçtan sonra düzenlenen kupa töreninde 2.Lige çıkan İskele Trabzonspor’a kupasını Kıbrrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Gece verdi.
İskele Trabzonspor kulübü tören sonunda kendi teknik adam ve futbolcularına birer plaket vererek ödüllendirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473