banner564

Sorunlar dile getirildi

KTSYD Yönetimi Meclis Başkanı Sibel Siber’e nezaket ziyaretinde bulundu

Sorunlar dile getirildi
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Çelen Oben Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin  (KTSYD) yeni Yönetim Kurulu’nu kabul etti.
Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Siber, derneğin yeni yönetim kurulunu kutladı ve başarılar diledi.

Siber yeni yönetime başarılar diledi
Siber, KTSYD’nin kendi görevleri yanında toplumsal konulara da duyarlılık gösterip sosyal sorumluluk projelerinde yer almasının diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olması gerek bir durum olduğunu ifade ederek toplum için katkıda bulunmanın herkesin görevi olduğunu vurguladı.
Spor yazarlarının başarılara imza atmasını dileyen Siber, derneğin yapacakları çalışmalar için duydukları heyecanın önemli olduğunu ifade etti.
 
Sosyal sorumluluk da taşıyoruz
KTSYD Başkanı Çelen Oben de konuşmasında, yeni yönetim olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, bu vesile ile derneğin gelecek dönemdeki projeleri ile ilgili Başkan Siber’e bilgi verme fırsatı da bulacaklarını söyledi.
Oben, derneğin ülkenin en köklü ve büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ifade ederek, mesleki alanda yapılan çalışmaların yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman topluma katkı koyduklarını vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474