banner564

“Spor Fotoğrafçılığı” konuşuldu

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği spor fotoğrafçılığı konulu seminer önceki akşam gerçekleştirildi

“Spor Fotoğrafçılığı” konuşuldu
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) her yıl düzenlediği eğitim seminerleri kapsamında “Spor Fotoğrafçılığı” konulu bir seminer düzenledi. KTSYD Genel Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Çolak yer aldı. 

Çolak: Spor fotoğrafçılığının basında önemi büyük
Konuşmasına temel fotoğrafçılık konusu ile başlayan Doç. Dr. Metin Çolak, aşama aşama spor fotoğrafçılığında anı yakalamanın yollarından söz etti. Spor fotoğrafçılığının basında çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Çolak, fotoğraf makinesi ekipmanlarından da söz etti. Spor fotoğrafçılarının kullandığı ekipmanların çok önemli olduğunu ve hızlı bir fotoğraf makinesinin her zaman fotoğrafçıyı bir adım öne çıkardığını kaydetti. Spor müsabakalarında kullanılan fotoğrafları da katılımcılara gösteren Çolak fotoğraflar üzerinde katılımcılarla tartışarak görüş alışverişinde bulundu.

Kılıçoğlu teşekkür etti
Etkinlik sonunda Doç. Dr. Metin Çolak’a teşekkür plaketini KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu verdi. Kendilerini kırmayıp seminere katıldığı için Çolak’a teşekkür eden Kılıçoğlu, bu tür seminerleri devam ettirip üyelerinin gelişimini sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti. Doç. Dr. Metin Çolak ise KTSYD üyeleriyle aynı ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendi alanıyla ilgili olarak her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473