banner564

Şu an evsiziz

Geçen yılın kupa finalisti yanında, yeni sezona iki kupa karşılaşması ile başlayacak olan Mormenekşe’de tek sıkıntı; saha konusu

Şu an evsiziz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geride kalan sezon ortaya koyduğu performans sonrası birçok kesim tarafından takdir alan Mormenekşe yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren Doğu temsilcisinde, lig öncesi oynanacak olan KTSYD ve SÜPER kupa maçlarına ise fazlasıyla önem veriliyor.

Travma geçirdik
Yeni sezona yönelik çalışmaları değerlendirmeden önce geçtiğimiz sezona değinen Eralp Şerifoğlu, kupa maçı sonrası takımın tam anlamıyla travma geçirdiğinin altını çizdi. Şerifoğlu, kupa finalinde Yenicami’ye kaybedilen karşılaşmanın sonrasında, takımın küme düşmüş veya kötü bir sezonu geride bırakmış gibi bir izlenimle karşı karşıya kaldıklarını vurguladı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası takımın muazzam bir üzüntü yaşadığına da değinen Eralp Şerifoğlu, oyuncu grubunu bu durumdan kurtarmak için ise uzun uğraşlar verdiklerini vurguladı.

Sezona negatif ortamda başladık
Kupa maçı sonrası yaşananlar nedeniyle yeni sezona negatif başladıklarını belirten Eralp Şerifoğlu, şu an için ise gelinen noktanın oldukça iyi olduğunu belirtti. Çok değerli iki kupa karşılaşması ile lige başlayacak olmanın ise Mormenekşe adına ayrı bir gurur olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, oynayacakları iki önemli maçın ise lige hazırlanma adına iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. KTSYD kupasında karşılaşacakları Doğan Türk Birliği takımının yeni sezonda şampiyonluk adayı olduğunu, Süper kupada karşılaşacakları Yenicami’nin ise geçen yılın şampiyonu olduğunu aktaran Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, iki güçlü takımla lig öncesi oynamanın ise kendileri adına sevindirici olduğunu belirtti.

En büyük dert saha sıkıntısı
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, sezonun sona ermesinden sonra Cemal Balses Stadı’nın bakıma alındığını bu nedenle yeni sezona yönelik çalışmaların sıkıntılı bir ortamda devam ettiğini belirtti. Çanakkale sahasında 3 idman, Yeni Boğaziçi sahasında ise 2 idman yaptıklarını, daha sonra ise Beyarmudu Belediye Başkanı’nın yardımı sonrası Mustafa Yalluri Stadı’nı kullandıklarını aktaran Şerifoğlu, yine burada yaşanan elektrik sorunu sonrası Pile’ye gideceklerini belirtti. Cemal Balses Sahası’nın yeni sezona yetişmesinin zor olduğunu, kendilerine sahanın bitişine dek Dr. Fazıl Küçük sahasının verildiğini ancak kendilerinin burada oynamak istemediklerini vurguladı. Çalışma yapmadığı sahada oynamanın yersiz olduğunu aktaran Şerifoğlu, Pile’de oynamanın daha uygun olduğunu vurguladı.

Kendi kaderimiz kendi elimizde
Geçen yılki başarının yaşanması için yönetim ve başkanın yaratacağı imkânların önemli olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, karakterli oyuncu grubu ile geçen yıl yapılanların ortada olduğunu belirtti. Maddi ve manevi konuları düzgün yapmaları doğrultusunda oyuncu grubu ile farklı konuları ya da yeni başarıları konuşmanın mümkün olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, şu an için mutlu ve keyifli olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473