banner564

Suma: Daha dikkatli olunmalı

Gençlik Gücü Yönetimi, U21 Futbol Takımına sahip çıktı

Suma: Daha dikkatli olunmalı
banner598
U21 Futbol Takımı Sorumlusu Umut Öksüz’ün hakemlerden şikayetlerine önem verdiklerini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Özellikle U21 Ligi’nde hakemler yetersiz, tedbir alınmalıdır” dedi
 
Geride kalan 11 haftanın sonunda U21 takımı puan cetvelinin üçüncü sırasında bulunan Lefkoşa’nın yeşil beyazlı kulübü Gençlik Gücü, buna rağmen hakemlerin yönetiminden şikayetçi. 
U21 Futbol Takımı Sorumlusu Umut Öksüz’ün hakemlerden şikayetlerine önem verdiklerini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Özellikle U21 Ligi’nde hakemler yetersiz. Bunu sadece bizler değil, tüm takımlar söylüyor. Adaletli yönetim gençlerimizin de hakkıdır. Bir an önce tedbir alınmalıdır. Yoksa olası istenmeyen olayların yaşanmasının suçlularını arar duruma düşeceğiz” şeklinde konuşarak, “Aman dikkat!” dedi.
Gözlemci Savaş Tilki’ye de çağrıda bulunan Choydhry, “Çok meraklı ise gelsin hakemliğe devam etsin. Ya da U21 karşılaşmasında yaptığını A takım karşılaşmalarında da yapsın” dedi.

Gençlere günah
U21 Liglerinde son 4 haftadır sadece Gençlik Gücü’nün değil, tüm takımların şikayetlerinin arttığına dikkat çeken Gençlik Gücü U21 Takım Sorumlusu Umut Öksüz, “Gençlerimize günah” dedi.
Lefke-Gençlik Gücü karşılaşmasında, hakemlerin görmediği bir pozisyonda Gözlemci Savaş Tilki’nin müdahalesiyle bir oyuncularının yaklaşık 5 dakika sonra kırmızı kartla oyun dışına alındığını anımsatan Öksüz, “Bir gözlemcinin böyle bir yetkisi yok. Peki gerek orta hakem ve gerekse yan hakem görmedikleri bir pozisyonda nasıl kırmızı kart gösterebilir? Gördüklerini söylüyorlarsa bu bir yalan beyandır. Zaten görmüşlerse o zaman neden 5 dakika sonra kart gösterdiler?” dedi.
U21 karşılaşmalarında orta hakemlerin koşmadıklarını ve pozisyonları kaçırdıklarını; yan hakemlerin ise çok yetersiz olduklarını vurgulayan Umut Öksüz, “Hiçbir hakemin çocuklarımızı üzmelerine göz yummayız. Çocuklarımız yemiyor, içmiyor, uyumuyor. Hakemler de onların çocuk olduklarını unutmamalıdırlar” şeklinde konuştu ve takım antrenörü Hakan Altın’ın önceden uyarılmadan saha dışına gönderilmesinde de art niyet aramak istemediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474