banner564

Süper lig aşkına 0-3

B.Bağcıl kendisi gibi kümede kalabilme mücadelesi veren Y.Boğaziçi’ne farklı mağlup olurken büyük bir avantajı da rakibine vermiş oldu

Süper lig aşkına 0-3
banner598
YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı
HAKEMLER: Mehmet Malek-Cem Öksüoğulları-Hüseyin Özaşık
B.BAĞCIL: Ufuk-Stellios-Zihni-Fikri-Cahit-Bahri-Muhammed(Kaan dk.60)-Bilal(Mehmet dk.50)-Joseph-Raif-Dodja
Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-Turgay-İsmail-Zeki-Talat-Diallo-İ.Gökova-M.Çağakan(Hakan dk.90+1)-Ramadan(Ahmet dk.90)-Blessing(Furkan dk.89)-Mustafa
GOLLER: Dk.62, dk.83 Ramadan, dk. 89 Blessing(Y.BOĞAZİÇİ)

Abdullah ZAİFOĞLU
Ligde son sırada yer alan Y.Boğaziçi rakibi B.Bağcıl’ı deplasmanda mağlup ederek uzun zamandan sonra son sıradan kurtuldu.
 8. dakikada gelişen Y.Boğaziçi atağında B.Bağcıl defansından Zihni’nin hatalı pasında topu alan M.Çağakan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu Ufuk’un kucağına attı.
 15. dakikada B.Bağcıl takımından Raif rakibinden çalıp Dodja’nın önüne bıraktığı topta, Dodja kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fakat kaleci Ersoy zamanında kalesini terk ederek topu kornere attı.
 30. dakikada B.Bağcıl takımından Cahit’in kullandığı kornerde Zihni’nin kafa vuruşunda top ağlara girmek üzereyken M.Çağakan çizgi üzerinden topu uzaklaştırarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
 43. dakikada Diallo’nun kullandığı serbest vuruşta rüzgarın da etkisiyle kaleye gitmekte olan topu kaleci Ufuk tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.
 62. dakikada gelişen Y.Boğaziçi atağında Zihni’nin kaptırdığı topta Ramadan ceza alanının hemen üzerinden sert ve yerden bir vuruş yaptı. Kalecinin de müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Y.Boğaziçi 1-0 öne geçti.
 64. dakikada M.Çağakan’ın soldan ortasına Blessing’in kafa vurdu top üst direğe de çarparak dışarı gitti.
 83. dakikada B.Bağcıl defansından Mehmet topu rakibine kaptırdı. Blessing’in pasında Ramadan düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca Y.Boğaziçi skoru 2-0 yaptı.
 89. dakikada gelişen Y.Boğaziçi atağında günün başarılı adamlarından Blessing üç B.Bağcıl defans oyuncusu arasında topa sahip olduğu anda yaptığı vuruşla topu ağlara yollayınca Y.Boğaziçi’nin deplasmandaki 3-0’lık galibiyetini de ilan etmiş oldu.
 A-2 gençler maçını B.Bağcıl gençleri 3-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473