banner564

Milli hassasiyet gösterilecek

Bahçeli, “Fezlekeler Meclis'e geldiğinde MHP 40 milletvekiliyle üzerine düşeni yapacaktır” dedi

Milli hassasiyet gösterilecek
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fezlekeler Meclis'e geldiğinde MHP 40 milletvekiliyle üzerine düşeni yapacaktır" dedi.
Devlet Bahçeli dokunulmazlık fezlekeleriyle ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi; "Bazı partilerin sorumlu olan şahsiyetleri Türkiye'nin çok yoğun bir terör döneminde teröristlerle bağdaşık ve barışık bir halde faaliyet içerisinde bulunmamalarının tespit edilmesi halinde bir fezlekenin hazırlanması ve bununda Başbakanlık yoluyla Genel Kurul'a gönderilmesi halinde, MHP'nin bu konudaki milli hassasiyetleri bilindiği içindir ki, Fezlekeler gelir gerekçeler iyi incelenir ise bu fezlekeler yoluyla dokunulmazlıkların kaldırılması ve Türk yargısının önüne çıkarılması temel tercihimiz olacaktır. Fezlekeler Meclis'e geldiğinde MHP 40 milletvekiliyle üzerine düşeni yapacaktır."

“Bir fidanın iki dalı…”
Devlet Bahçeli, Zaman Gazetesi'ne Kayyum atanmasıyla ilgili şunları söyledi: "Bir fidanın iki dalı olan iki ayrı kurum mensupları yol ayrımına gelmişler. Örtülü ve açık çatışma ortamına girmişler. Yakinen takip edilmektedir. Ancak yargı yoluyla kurumların üzerine gidilmesi gerekirken medya alanında önemli çalışmalar yapan kurumların üzerine bu tür kaba davranışlarla gidilmesini ve korku aracı olarak kullanılmasını tasvip etmiyoruz. Medyaya gerekli alaka gösterilmeli, eğer yanlış faaliyetleri varsa acımadan üzerine gidilmelidir."

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474