banner564

Sürpriz isimler katılacak

Merit Open 2014 Tenis Turnuvası hakkında basına bilgi verildi

Sürpriz isimler katılacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Lefkoşa Şehir Kulübü ile Merit Lefkoşa Hotel işbirliğinde organize edilen Merit Open 2014 Tenis turnuvasıyla ilgili basın toplantısı dün gerçekleştirildi.
Merit Lefkoşa Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında Lefkoşa Şehir Kulübü Başkanı Orhan Şevket ile Lefkoşa Merit Hotel Müdürü Mine Gürses basına açıklamalarda bulundu. 

Geçen yıl sponsor bulamadığımız için yapamadık
Lefkoşa Şehir Kulübü Başkanı Orhan Şevket yaptığı konuşmada geçen yıl sponsor bulamadıkları için organizasyonu yapamadıklarını belirtti. Orhan Şevket, Merit Oteller Grubu’nun bu yıl ki katkısı yaklaşımına ise çok sevindiğini vurguladı. 

Yurtdışından sürpriz isimler gelecek
2012’de tek kategoriyle başladıkları turnuvaya bu yıl daha detaylı olacağını belirten Lefkoşa Şehir Kulübü Başkanı Orhan Şevket, veteran ve amatörleri de bu yıl organizasyona dahil ettiklerini söyledi. Turnuvanın 13-25 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirten Şevket Final karşılaşmalarının ise 24 -25 Ekim tarihleri arasında yapılacağını vurguladı. Şu ana kadar yut içinden 65 tenisçinin kayıt yaptırdığını hatırlatan Orhan Şevket, yurt dışından ise sürpriz isimler ile temasta olduklarını, ilerleyen günlerde isimlerin netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Gürses: Katkı koymaktan mutluyuz
Merit Otel Lefkoşa Müdürü Mine Gürses ise yaptığı konuşmada her şeyden önce böyle bir organizasyona yaptıkları katkıdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Gürses Merit Otel grubu olarak her dalda ve her sektörde gereken katkıyı  koyduklarını belirtti. 

İki yıldır turnuva yapılamıyor
Gürses OPEN 2014  Tenis Turnuvası ile ilgili olarak ise “ 2012 yılından beri ülkede tenis turnuvasının yapılmadığını belirterek amaçlarının ülkede yeni Eliz’lerin yetişmesi olduğunu da belirtti. Gürses, 13 Ekim’de başlayacak olan turnuvaya sponsor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Sponsor olmalarında Merit’in tanıtımı değil, şehir kulübünün çalışmasının ön plana çıkacağını düşündüklerini de belirten Gürses, Kıbrıs’ın tanıtımı adına da turnuvanın faydalı olacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473