banner564

‘Takım olmak önemli’

Küçük Kaymaklı’nın başarılı futbolcusu Uğur ‘’Önemli olan golü kimin attığı değil, kazanmamız’’ dedi

‘Takım olmak önemli’
banner598
Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve ilk 8 haftada rakip fileleri 12 kez sarsarak gol krallığı yarışında da zirvede yer alan Küçük Kaymaklı’nın 10 numaralı futbolcusu Uğur Gök, spor servisine konuştu. 
Küçük Kaymaklı’nın geçtiğimiz yıl devre arasında yüksel bir bedel karşılığında Mağusa Türk Gücü’nden kadrosuna kattığı Uğur Gök, ilk 8 haftada lige damga vuran isim oldu. Uğur, takımının attığı 24 golün yarısına imza atarken, yaptığı asistlerle de galibiyetlerde başrol oynadı. Başarılı sol kanat oyuncusu bu sezon oynanan Yalova ve Cihangir karşılaşmalarında hat-trick yapmayı başarırken, tek Yeni Boğaziçi maçına gol sevinci yaşayamadı. Uğur, 4.haftada deplasmanda oynanan ve 3-1 kaybedilen Yeni Boğaziçi maçında gol atma başarısı gösteremezken, geriye kalan diğer 7 maçta ise gol atmayı başardı.

Hocalarımızın emeği büyük
Takımın performansı hakkında görüşlerini aktaran Uğur, ‘’İlktaç hoca ve Nazım hoca bizi çok iyi ve disiplinli bir şekilde maçlara hazırlıyor. 12 Temmuz’dan beridir çok sıkı bir tempoda çalışıyoruz. Hocalarımızın bizler üzerinde emeği büyük. Antrenman programlarını çok iyi hazırlıyorlar. Bize sadece çalışmak ve verilen taktikleri uygulamak kalıyor’’ dedi. 

Hedef sezon sonunda zirvede olmak
Hedeflerinin sezon sonunda ligi zirvede tamamlamak olduğuna da değinen Uğur, ‘’Yapılan çalışmaların faydasını her geçen maç daha iyi görüyoruz. Her geçen hafta üzerine koyarak geliyoruz. İyi bir hava yakaladık. Hedefimiz şampiyon olmak’’ şeklinde konuştu.

Kendime bakıyorum
Bireysel performansı hakkında da konuşan Uğur, ‘’Bu sezona iyi başladım. Bunun sebebi antrenmanlarda çalışıyor olmamdır. Antrenmanları yüzde yüz motivasyonla yapmaya çalışıyorum. Bunun yanında özel hayatıma, beslenmeme dikkat ediyorum. Olabildiğince iyi uyumaya dikkat ediyorum’’ dedi.

Önemli olan golü kimin attığı değil, takımın kazanması
Gol konusuna da değinen başarılı futbolcu, ‘’Her oyuncu gol atmak ister ama benim öncelikli hedefim takımımın her maçı kazanması. Bunun için her maç elimden geleni yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. Önemli olan şampiyon olmak’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473