banner564

Takımıma güveniyorum

Doğan Türk Birliği’nin, tecrübe olarak bu yıl daha iyi olduğunu belirten Piskobulu, umut dolu mesajlar verdi:

Takımıma güveniyorum
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-pet süper lige iyi bir başlangıç yapan Doğan Türk Birliği’nde yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu iki hafta geride kalırken, takımının son durumunu ve ilerisini gazetemiz spor servisine aktardı.
Lige deplasmanda aldıkları Serdarlı beraberliği sonrasında, geçen hafta kendi sahalarında Çetinkaya’yı mağlup ederek  iyi bir giriş yaptıklarını hatırlatan Bayar Piskobulu ligin bu sezon her takım adına zor geçeceğini belirtti. Geçen sezon ki kadrolarını korumalarının yanında, yine geçen yıla göre tecrübe anlamında daha iyi noktada olduklarını belirten Piskobulu, takımının performansının göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Eldeki yabancı oyuncularının da iyi bir şans olarak niteleyen Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Piskobulu, tüm bunlarının başarı adına önemli etkenler olduğunu belirtti.

Zor deplasmana gidiyoruz
Doğan Türk Birliği olarak her zaman hedeflerinin kazanmak olduğunu belirten Bayar Piskobulu, bunu bu haftaki Bağcıl deplasmanında göstermek istediklerini belirtti. Bağcıl’ın iyi bir kadro yanında, tecrübeli Teknik Adam, ve işini çok iyi bilen bir kulüp başkanına sahip olduğunu hatırlatan Piskobulu, zor ancak keyifli bir karşılaşmanın kendilerini  beklediğini vurguladı. Genç, koşan ve tecrübeli bir takım olarak Doğan Türk Birliği olarak üst sıraları zorlamak istediklerini belirten Bayar Piskobulu, bunu bu hafta deplasmanda oynayacakları Bağcıl maçında göstermek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473