banner564

Taktik savaşı

Lefke ve Gençlik Gücü arasında yarın oynanacak karşılaşma için iki takım da galibiyet hesapları yapıyor

Taktik savaşı
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-PET Süper Lig’in 3. Haftasında Gençlik Gücü, Lefke’yi konuk ediyor. Lig’deki son maçlarını 4’er golle kazanan iki ekibin mücadelesi merakla bekleniyor. Karşılaşma öncesi iki takımın teknik direktörleri, takımlarının genel durumunu ve maç öncesi düşüncelerini aktardı.

Göksun “moralimiz yerinde”
Gençlik Gücü’nde uzun yıllardır teknik adam olarak görev yapan Niyazi Göksun, Lig’in ilk haftasında takımının son dakika gol yiyerek İskele’de iki puan bırakmasından sonra kısa süreli bir moral bozukluğu yaşadıklarını ancak bu durumu geride bırakarak, Esentepe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını ve farklı kazanarak takımın moral, motivasyon ve özgüven seviyesinin  üst düzeye geldiğini belirtti. 

Lefke oturmuş ve tehlikeli bir takım
3. Haftada karşılaşacakları Lefke takımının oturmuş bir takıma ve tehlikeli silahlara sahip olduğunu belirten Göksun,  özellikle bire birde etkili olan Candy gibi isimleri, savunmayla alakalı bazı önlemler düşündüğünü sözlerine ekledi.  

Sakat ve cezalımız yok
Takımda cezalı veya sakat oyuncu olmadığını söyleyen tecrübeli teknik adam, karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Genel anlamda Lig’in çok zor geçeceğini, Lig’de kendilerine rahat bir konumda yer bulmak istediklerini söyleyen Niyazi hoca, genç oyuncuları kazanma eğilimlinde olduklarını, Lig’deki hemen her takımın çektiği kur sıkıntısından dolayı dikkatli ve hesaplı davranmaları gerektiğini aktardı. 

Karayel  “net bir galibiyet aldık”
Ligimizin en deneyimli ve başarılı teknik adamlarından İltaç Karayel, takımının geçen haftaki K. Kaymaklı karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktığını ve erken yenilen gole rağmen oyun disiplininden kopmadan hızlı reaksiyon vererek net bir galibiyete uzandıklarını söyledi.  

Oynanan futboldan memnunum
Takımının sahada 90 dakika boyunca diri kaldığını ve oynanan futboldan memnun olduğunu belirtti. Bu hafta moralli ve kaliteli bir rakibe karşı oynayacaklarını, takımın yıldız ismi Kasım’ın cezasının bittiğini, hafif sakatlığı bulunan Kaan’ın durumunun iyi olduğunu ve eksiksiz şekilde bu karşılaşmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz
Lefke’nin 18 kişilik kadrosunun uzun zaman sonra bu kadar kaliteli oyunculardan oluştuğunu,  ilerleyen haftalarda bu durumun işlerine yarayacağını vurguladı. İstikrar sağlamak açısından kazanmanın önemini söyleyen deneyimli teknik direktör, ellerinden geleni yapıp haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473