banner564

Tam gaz ileri

Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde bu haftaki karşılaşmalarda 7 maçın 6’sı kazanıldo

Tam gaz ileri
banner598
Türkiye Plaj Voleybolu liginde erkeklerde 2. hafta, bayanlarda ise 1. hafta müsabakaları hafta sonu oynana karşılaşmalar ile tamamlandı. Kemal Şah, Devrim Alibaba ikilisi çok iyi bir performans ortaya koyarak, KKTC Team Island’ın oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanmasını sağladı. Team Island Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde oynadığı 8 karşılaşmayı da galibiyetle kapatarak 2. haftayı yenilgisiz lider tamamladı. Bu şonuçların ardından Tema Island lig finali için büyük bir avantaj yakaladı. 
Bayanlarda ise KKTC Team Island geçen hafta sonu oynana eleme karşılaşmalarında oynadığı 3 maçıda kazanarak bu hafta ki lig müsabakaları öncesinde büyük moral bulan Team Island 1. hafta müsabakalarında oynadığı 4 karşılaşmadan 3’ünü kazanarak çok iyi bir performans ortaya koydu ve Final Grubu Mücadelesi için avantaj yakaladı.
Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde erkeklerde 3. hafta, bayanlarda ise 2. hafta karşılaşmaları 
19-20 Mart tarihlerinde İzmir de oynanacak. 

Filede smaçlar final için atılacak
KKTC Voleybol Liglerinde büyükler play off yarı final mücadelesi devam ediyor. Bayanlarda YDÜ, Vakıflar karşısında, erkeklerde ise GMBÇS, YEBVK karşısında yarı final serisini 3-0 üstünlükle tamamlayarak adını finale yazdıran ilk takımlar oldu.
Bayanlarda yarı final serisinde rakibi GMBÇS ‘a karşı 2-0 üstün bulunan DAÜ bu maçı kazanması halinde seriyi 3-0 yapıp adını finale yazdıran diğer takım olacak. Erkeklede ise Vakıflar geçen hafta Magosa deplasmanında mağlup ettiği DAÜ karşısında seride 2-1 lik üstünlük yakalamıştı. Vakıflar bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde seride 3-1 üstünlükle adını finale yazdıran diğer takım olacak. Müsabakalardan, bayanlarda GMBÇS, erkeklerde ise DAÜ galip ayrılması durumunda seri devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473