banner564

Alt taraf ise cadı kazanı

K-Pet Süper Lig’in 19. haftasında Binatlı konuk ettiği DTB’yi zor da olsa mağlup ederek liderliğini sürdürdü

 Alt taraf ise cadı kazanı
banner598
K-Pet Süper Lig’in 19. haftasında alt sıraları ilgilendiren kritik mücadelede karşı karşıya gelen TOL ile Cihangir’in mücadelesinde, gülen taraf konuk ekip Cihangir oldu. Cihangir bu galibiyetle rakibinin çıkışına da dur dedi. Lider Binatlı konuk ettiği DTB’yi zor da olsa mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Lider’in takipçisi GAÜ Çetinkaya ise ligde kalma mücadelesi veren rakibi Yeni Boğaziçi’ni farklı mağlup ederek şampiyonluk yarışında yolundan sapmadı. Zirvenin bir diğer takipçisi Gençler Birliği ise konuk ettiği Yenicami’yi mağlup ederek takibini sürdürdü. Az da olsa zirve ümidi olan Lefke, konuk olduğu Değirmenlik’i deplasmanda farklı mağlup ederek iddiasını korudu. Şampiyonluk yarışında olan bir diğer takım MTG ise konuk olduğu Mormenekşe ile berabere kalarak rakiplerinin kazandığı haftada ciddi bir yara aldı. Ligde amaçsız kalan K. Kaymaklı ise konuk ettiği şiddetle puana ihtiyacı olan B. Bağcıl’ı mağlup ederek rakibini ateş hattında bıraktı.

Haftanın takımı: Cihangir
Ligde alt sıraların kritik mücadelesinde karşı karşıya gelen TOL ile Cihangir’in mücadelesinde gülen taraf konuk ekip Cihangir oldu ve altın değerinde bir üç puanın sahibi oldu.

Haftanın Antrenörü: Hasan Topaloğlu (Gençler Birliği)
Şampiyonluk yolunda ilerleyen Gençler Birliği’nde futbolcuları maçlara iyi hazırlayan ve iyi motive eden Hasan Topaloğlu, önemli eksiklerle çıktıkları Yenicami karşılaşmasında takıma yaptığı müdahaleler ve verdiği taktiklerle mücadelenin kazanılmasını sağladı.

Haftanın Futbolcusu: Çağdaş (Binatlı)
Binatlı futbolcusu Çağdaş oldukça çekişmeli geçen DTB maçında ileri geri çalışırken yaptığı ortalarla takımına pozisyonlar hazırladı. Mücadelenin son bölümünde attığı kritik penaltı golüyle de takımına galibiyeti getirdi.

Haftanın Hakemi: Mehmet Sezener (TOL- CİHANGİR)
Alt sıraları ilgilendiren önemli mücadelede başarılı bir yönetim gösterdi. Verdiği penaltı kararı doğruydu. Yardımcılarıyla uyum içinde iyi bir karşılaşma çıkardı.
Ali (Gençler Birliği)
Çağdaş (Binatlı)
Yakup (Lefke)
Çağrı (Çetinkaya)
Ertan (Cihangir)
Yannick (Cihangir)
Allen (Lefke)
Batshi (Binatlı)
Eko (Çetinkaya)
Kasım (Lefke)
Remzi (K. Kaymaklı)

Gol Krallığı:
Halil Turan (Yenicami) : 18
John Bello (Binatlı): 16
Kemal Uçaner (Binatlı): 13

Haftanın Sonuçları:
G.Birliği – Yenicami: 3-1
Türk Ocağı – Cihangir: 1-2
K. Kaymaklı – B.Bağcıl: 2-0
Mormenekşe - MTG:   1-1
Binatlı - DTB:        3-2
Değirmenlik – Lefke: 2-5
GAÜ Çetinkaya – Y.Boğaziçi: 5-2

20.Hafta Programı:

19 Mart Cumartesi:
Yenicami – Değirmenlik
B. Bağcıl – TOL
Cihangir – Gençler Birliği

20 Mart Pazar:
MTG- GAÜ Çetinkaya
DTB – Mormenekşe
Yeniboğaziçi – K. Kaymaklı
Lefke – Binatlı

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473