banner564

Tecrübeli isimler çalıştırıyor

Kaptan Erbay Futbol Okulu geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor

Tecrübeli isimler çalıştırıyor
banner598
Futbolda altyapı okullarından biri olan Kaptan Erbay Futbol Okulu yılın her döneminde düzenli olarak sürdürdüğü faaliyetleriyle geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.
Yılların tecrübeli ismi, efsane isimlerden Kaptan Erbay’ın direktörlüğünü yaptığı Kaptan Erbay Futbol Okulu’nda her gün çeşitli yaş gruplarından yüzlerce 3-4-5 yaş, 6-7 yaş, 8-9-10 yaş ve 10-14 yaş yaş arası yıldız sporcular geleceğin yıldız futbolcuları olabilmek için çalışıyor.

Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır
Kaptan Erbay Futbol okulu direktörü Erbay Gönelli çocuklara futbol öğretmekten büyük zevk aldığını belirterek çocuklara yapılan yatırımın herzaman için geri dönüşünün olduğunu belirterek “çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.

İlkleri yapıyoruz
Erbay Gönelli KKTC’de ilk kurulan futbol okulu olduklarını belirterek “kendi tesisini yapan ilk futbol okuluyuz, her yıl yılda 3 kez Türkiye’ye maç yapmaya gidiyoruz. Yıllarca Almanya’ya gittik” diyerek temasların sporcular için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. 
Rum tarafında Aiga Napa’da turnuvaya katıldıklarını belirten Gönelli Ocak ayında Antalya’da Avrupadan takımların da katılacağı turnuvaya da davet aldıklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473