banner564

Tecrübeliler mutlu etti, gençler gururlandırdı

Türkiye Bowling, Bocce Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Darts Şampiyonası’nın 1’inci ayağına katılan sporcularımız takdir topladı.

Tecrübeliler mutlu etti, gençler gururlandırdı
banner598
Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleştirilen şampiyonada Cemal Gingi, gümüş, Salim Özeren bronz madalya kazanmasının sevincinin yanında yıldız ve genç kategorisinde ilk kez şampiyonada yarışan sporcularımız gurur yaşattı.  

KKDF tarihinde ilkler yaşandı
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, ilk kez Türkiye şampiyonasına kızlarda yıldızlar ve gençler kategorisinde katıldı. Cemre Kara ve İldem Vaiz, ilk kez katıldıkları Türkiye Darts Şampiyonası 1.ayak müsabakalarında güzel maçlar oynadı. Cemre Kara gençlerde ilk sekize girme başarısı gösterdi. İldem Vaiz ise yıldızlarda mücadele verdi ve iki tur geçti.

Davutoğlu kutladı
Dart Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu,  Antalya'da Türkiye sıralaması 1'inci ayağında ilk gün ikincilik alan Cemal Gingi, ikinci gün üçüncülük alan Salim Özeren ve 200 civarında dünyaca ünlü sporcuların yer aldığı Turkish Open Turnuvası'nda ilk 16'ya kalan Tanser Tilki’yi kutladı. Cem Kara ile İldem Vaiz’in gösterdikleri performansın ise ülke dartsı adına mutluluk verici olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474