banner564

İlk ödüller Şenol, Vakkas ve Ahmet’in

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu sağlık sponsoru olan ve futbolumuza önemli katkılar koyan Kolan British Hospital ile Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği işbirliğinde düzenlenen K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu ile ayın özel ödülünü alacak olan futbolcu belirlendi.

İlk ödüller Şenol, Vakkas ve Ahmet’in
banner598
Spor yazarları Soydan Sakallı, Serhan Kablan, Okan Karademir ve Beyzade Ünalmış ile Kolan British Hospital temsilcisi Kemal Yakudoğlu’ndan oluşan seçici komite K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak K-Pet Birinci Lig’in puan kayıpsız lideri Girne Halk Evi’nin tecrübeli futbolcusu Şenol Hızlıoğlu’nu belirledi. Girne Halk Evi’nin attığı 18 golün, 4’ünü atan Şenol, birçok golün de hazırlayıcısı olarak, dikkat çekti.
K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu ise K-Pet İkinci Lig’in puan kayıpsız lideri Alsancak Yeşilova’nın sol kanat futbolcusu Vakkas Kaynarca oldu. Sol kanadı ileri geri adeta mekik gibi dokuyan Vakkas, takımının başarısına büyük katkı koyarken, attığı 2 golle de beğeni topladı. 
Ayın özel ödülü ise Hamitköy’ün başarılı kalecisi Ahmet Topuz’a verilecek. Hamitköy kalesinde yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çeken Ahmet Topuz, takımının Esentepe ile oynadığı maçın 90+2. dakikasında attığı mükemmel kafa golü ile takımına beraberliği kazandırmıştı. Futbol sahalarımızda ender görülen bu olaydan dolayı Ahmet Topuz, ayın özel ödülüne layık görüldü.
K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcuları ile ayın özel ödülüne layık görülecek olan futbolcu için ödül töreni bu akşam Kolan British Hospital’da saat 18.30’da düzenlenecek. Kolan British Hospital futbolculara ödül olarak, plaketin yanı sıra “check up” ödülü de verecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474