banner564

Gözlem yapıldı

KKTC Teknik Öğretmenler Derneği’nin düzenlediği gezide mesleki sohbet yapılarak, ara eleman kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar paylaşıldı

Gözlem yapıldı
banner598
KKTC Teknik Öğretmenler Derneği, her yıl Türkiye’nin bir iline düzenlediği Teknik ve Kültür Gezisi’nin 7’ncisini bu yıl Konya’ya yaptı.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, gezide meslek eğitimi çerçevesinde ildeki meslek okullarında inceleme ve mesleki sohbet yapılarak, ara eleman kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar paylaşıldı.
13 öğretmenden oluşan heyet, ildeki TÜMOSAN traktör fabrikası, Atiker fabrikası, Konya Bilim Merkezi gibi bazı işletmeleri de ziyaret ederek gözlem yaptı. Heyeti Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü misafir etti.
Pazartesi başlayan Konya gezisinde çerçevesinde, ekip dün Konya Valisi Muammer Erol tarafından kabul edildi. Heyete Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş da eşlik etti.
Kabulde karşılıklı mesleki eğitim ve sorunları konuşulup bilgi alışverişi yapıldı.3 günlük gezide heyete, Konya Adil Karaağaç Meslek Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Düzyol, Konya Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Demirağ, Konya Selçuklu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Aksoy eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474