banner564

Teste tabi tutuldular

YDÜ Kadın Basketbol Takımı sağlık kontrolünden geçti

Teste tabi tutuldular
banner598
Türkiye Kadınlar Süper Ligi için iddialı bir kadro oluşturan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde  sağlık kontrolünden geçti.
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının üç başarılı oyuncusu Duygu Fırat, Merve Aydın ve Gizem Başaran Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde bir dizi teste tabi tutuldular.

Sağlık kontrolünün ardından günde çift antrenman ile hazırlanıyorlar
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan kan testi, ortopedik muayene ve kardiyolojik muayenelerinin ardından koç Zafer Kalaycıoğlu gözetiminde antrenmanlara devam eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı günde çift antrenmanla sezona hazırlanıyor. Antrenmanlara ek olarak oyuncular kendileri için  özel  olarak geliştirilen bireysel performans antrenmanlarına devam ederek sezona en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyorlar.  

Duygu Fırat: “Kıbrıs takımıyız ve maçlarımız Kıbrıs’ta oynanmalı”
Sağlık kontrolleri sırasında açıklamalarda bulunan Duygu Fırat sezona iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil eden Bahar Çağlar ve Olcay Çakır’la birlikte yabancı oyuncuların da takıma katılması ile takım olarak bu yıl ligde çok iyi işler yapacaklarına inandığını belirtti.

Merve Aydın: “Yakın Doğu Üniversitesi’ni şampiyon yapacağız”
Merve Aydın ise yaptığı açıklamada Yakın Doğu Üniversitesi BGD Kadın Basketbol takımının hedefinin bu yıl şampiyonluk olduğunu söyleyerek, bu hedefi gerçekleştireceklerine ve Yakın Doğu Üniversitesi’ni şampiyon yapacaklarına olan inancını dile getirdi. 

Gizem Başaran: “İnşallah güzel ve başarılı bir sezonu geride bırakırız”
Gizem Başaran ise yaptığı açıklamada ortaya çıkan yeni oluşumun kadın basketbolu açısından önemli bir birliktelik olduğunu vurgulayarak, son derece önemli oyunculardan oluşan, ligin iddialı kadrolarından birine sahip olduklarını vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473