banner564

Topaloğlu kamptan memnun

Yaklaşık bir haftadır Kartepe’de bulunan Gençler Birliği’nin teknik direktörü çalışmaların verimli geçtiğini söyledi

Topaloğlu kamptan memnun
banner598
Kartepe’de güç depolayan Larnaka Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, spor servisine açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam mükemmel bir kamp geçirdiklerini söyledi.
21 Ağustos Pazartesi’nden beridir İzmit-Kartepe’de kampta bulunan Larnaka Gençler Birliği, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda son 2 yıldaki başarısından daha iyi bir başarı hedefleyen ve şampiyon olmak isteyen Gençler Birliği’nde kampın 5.günü de tamamlandı. Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, Kartepe’deki kamp hakkında spor servisine konuştu.

“Mükemmel bir kamp geçiriyoruz”
21 Ağustos Pazartesi’nden beridir İzmit-Kartepe’de kampta bulunan Larnaka Gençler Birliği’nde Teknik Direktör Hasan Topaloğlu kamp ile ilgili olarak spor servisine açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, ‘’Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yabancı oyuncularımız vize probleminden dolayı kampa gelemese de onların eksiğini Kıbrıs’ta kapatacağız. Mükemmel bir iklimde ve tesiste çok iyi çalışıyoruz. Kampın sakatsız ve sıkıntısız olması en büyük sevincim. Ülkemizde saha sıkıntısı yaşıyorduk. Bu sıkıntıyı burada giderdik. Günde 3 idman yaparak serin bir havada hem güç hem de kondisyon depolamaya devam ediyoruz. Takımsal birlikteliğimiz çok iyi durumda. Yeni gelen arkadaşların da uyum sorununu aştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Kısacası mükemmel bir kamp geçiriyoruz’’ dedi. Gençler Birliği, günü sabah idmanı ve öğleden sonra Gençlik Gücü ile yapacağı hazırlık maçı ile geçirecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473