banner564

Trabzonspor’a yüklü gelir

Qatar National Bank 3 yıllık sponsorluk için bordo-mavili kulübe 7,5 milyon dolar verecek

Trabzonspor’a  yüklü gelir
banner598
Trabzonspor Kulübü ile Qatar National Bank (QNB) arasında, forma göğüs reklamını içeren ana sponsorluk anlaşması imzalandı. QNB, 3 yıllık sponsorluk için bordo-mavili kulübe 7,5 milyon dolar verecek.
İstanbul'da Raffles Hotel'de düzenlenen sponsorluk imza törenine Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Tören öncesinde QNB ve Trabzonspor için hazırlanan kısa filmlerin yayınlamasının ardından Slovakya'da kamp yapan Trabzonsporlu futbolcuların QNB logosunun altında verdiği poz alkışlar eşliğinden sinevizyonda gösterildi.
Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor'un yeni bir yolculuğa çıktığını belirterek, "Trabzonspor, yeni seçilen yönetim kurulu, profesyonel yönetim anlayışı, yeni oluşturulan teknik ekibi ve oyuncu kadrosuyla büyük başarılara yelken açmaya hazırlanıyor. Başarıya giden bu uzun yolculukta yolumuza QNB gibi saygın bir kuruluş ile çıkmaktan büyük gurur ve sevinç
duyuyoruz. Bu yıl Trabzonspor'un 50. yılını kutlayacağız, hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak. QNB'ye de bu heyecanımızı bizimle paylaştığı ve yanımızda olup desteklediği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor için tarihi bir gün"
Usta, sponsorluğun Trabzonspor'un gelecek yolculuğundan sıçrama noktası olacağının altını çizerek, "Bugün Trabzonspor için tarihi bir gün. Belki de Türkiye'deki sponsorluklar içinde en önemli sponsorluk anlaşmalarından birini yapıyoruz. Dünya devi, prestiji çok fazla olan ve önemli şekilde spora destek veren Katar'dan QNB markası ile Trabzonsporumuz yeni bir yolculuğu başlıyor. Göreve geldiğimizde çıtayı yükseğe koyduk. Bunu gerçekleştirmek için de ekonominizin buna uygun olması çok önem arz ediyor." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474