banner564

Transfer şart

Geçtiğimiz sezon dramatik bir şekilde birinci lige düşen Hamitköy yeni sezon açılışına sadece 8 futbolcu katıldı

Transfer şart
banner598
Hamit SAKALLI
Bu sezon Birinci Lig'de mücadele edecek olan Hamitköy, dün yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Açılışa sadece 8 futbolcu katıldı. Açılışa ayrıca başkan Emir Miş ve yöneticiler de katıldı. 

Kısa sürede 5-6 takviye
Düz koşu ile tamamlanan antrenman öncesinde Mustafa Özarabacı yaptığı açıklamada kadroyu kısa süre içerisinde 5-6 futbolcu ile takviye edeceklerini ve ayrıca altyapıdan gelecek olan kaliteli gençlerle iyi bir takım yaratacaklarına değindi. Rum futbolcu transferine sıcak bakmayan Mustafa Özarabacı, bunun yerine Türkiyeli futbolcu transferine izin verilmesinin daha doğru olacağını söyledi

İlk hazırlık maçı Yenicami ile
Mustafa Özarabacı, Hamitköy olarak ilk hazırlık karşılaşmasını Süper Lig ekibi Yenicami ile 20 Ağustos tarihinde yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz
Hamitköy asbaşkanı Hamit Dağ ise yaptığı açıklamada Hamitköy yönetimi olarak yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma hedefinde olduklarını, bunun içinde gerekli transferleri gerçekleştireceklerini söyledi. Mustafa Özarabacı yönetiminde ligin güçlü ekiplerinden olacaklarını söyleyen Hamit Dağ, hedeflerinin üst sıralara oynamak olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474