banner564

Transfere ağırlık verilecek

Sezon açılışından bu yana 9 antrenman yapan Düzkaya çalışmalarına bugünden itibaren geniş kadro ile devam edecek

Transfere ağırlık verilecek
banner598
Diyalog Spor Servisi
Düzkaya yeni sezon çalışmalarına devam ederken bu hafta transfer konusunda da çalışmalara ağırlık verilecek.
Düzkaya teknik direktörü Ahmet Dedekorkut mevcut oyuncularla haftanın 5 günü çalışmalarına devam ettiklerini bazı haftalarda bunun 6 antrenman olacağını  söyledi.
Dedekorkut bugüne kadar 9 antrenman yaptıklarını belirterek çalışmaların mevcut oyuncularla sürdüğünü kaydetti.

Bugünden itibaren kadro büyüyecek
Dedekorkut bugünden itibaren çeşitli nedenlerden dolayı antrenmanlara katılmayan futbolcularının da kendileri ile çalışmaya başlayacağını ve eksik yerlere takviye için de çalışmaların başlayacağını kaydetti.
Bugüne kadar bir tek kaleci Mehmetemin’i kadrolarına kattıklarını belirten Dedekorkut Bugünden itibaren başka oyuncuları da kadrolarına katabilmek, mevcut  kadroyu genişletebilmek için transfer çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydetti. 

Kamp 25 Ağustos’ta
Yeni sezona yönelik kamp çalışmalarının da büyük oranda belli olduğunu belirten Dedekorkut 25-29 Ağustos tarihleri arasında ülkede beş günlük kamp için hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

İlk hazırlık maçı DTB ile
Dedekorkut haftada 5-6 antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken 20 Ağustos tarihinde Doğan Türk Birliği ile ilk hazırlık maçına çıkacaklarını ve bu maç sonrasıonda da eksiklikleri görmek amacıyla hazırlık maçlarını da olabildiğince fazla yapmak istedeiklerini vurguladı

 
Hedef süper lig
Dedekorkut takıma istedikleri takviyeleri yaptıkları taktirde hedeflerinin süper lige yükselmek olduğunu söyleyerek futbolculara bu yönde hedeflerini sürekli söylediklerini ve yapılacak takviyelerle  bunu başarabileceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473