banner564

Transferler Töre'ye bağlı

Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi West Ham’dan gelecek parayla transfer yapmayı planlıyor

Transferler Töre'ye bağlı
banner598
Beşiktaş transfer yapabilmek için Gökhan Töre'ye gelecek teklifi bekliyor. UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uymak zorunda olan siyah beyazlılar, West Ham United'ın talip olduğu genç oyuncudan elde edeceği gelirle transfer yapmayı planlıyor.
Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi henüz somut adımları atamadı. Öncelikle stoper pozisyonu için arayışta olan siyah beyazlılar; Kamil Glik ve Serdar Aziz için oyuncuların kulüpleri ile bonservis bedeli pazarlıklarına devam ediyor.
Yönetim bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. UEFA ile geçen sezon başında yapılan Finansal Fair Play anlaşması gereği, oyuncu satışı gerçekleşmeden bonservis bedeli ödeyemeyecek olan siyah beyazlılar, West Ham United'dan haber bekliyor.
Bir süre önce Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson ile ilgilendiklerini açıklayan İngiliz kulübü, henüz resmi teklifini yapmadı.
Beşiktaş'ın 15 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli talep ettiği Gökhan Töre için gelecek teklif sonrası görüşmeler hız kazanacak. Eğer genç oyuncunun satışı gerçekleşmezse siyah beyazlılar UEFA ile varılan ve 2017-2018 sezonunda bitecek transfer kısıtlama göre bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamayacak.
Yönetim, Gökhan Töre'ye dışında diğer oyunculara gelen teklifleri ise geri çevirdi. Atiba, Oğuzhan, Sosa ve Quaresma için talepte bulunan kulüplere bu futbolcuların takımda kalacağı açıklandı.
Siyah beyazlılar önümüzdeki günlerde Gökhan Töre konusunda somut bir gelişme yaşanması halinde Glik ve Serdar Aziz konusunda daha rahat hareket edebilecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474