banner564

Türk Ocağı doğru yolda

Geçen sezon yarım bıraktıkları işi tamamlamak istediklerini belirten Topaloğlu, çalışma ortamının son derece iyi olduğunu belirtti

Türk Ocağı doğru yolda
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezona iddialı kadro ile girecek olan birinci lig temsilcisi Türk Ocağı’nda çalışma ortamı yanında, oyuncuların istek ve arzusu Hasan Topaloğlu’nun yüzünü güldürüyor. Sezon öncesi kağıt üzerinde kadro olarak favori görünmelerinin çok iyi bir durum olmadığını belirten Topaloğlu, bu nedenle ayaklarının yere bastığını vurguladı.

Bu sezon lig zor olacak
Yeni sezon öncesi Türk Ocağı olarak çalışmaların iyi gittiğini belirten Hasan Topaloğlu, geçen sezon yarım kalan işlerini bu sezon bitirmek istediklerinin altını çizdi. Zor bir ligin yaşanacağı yeni sezonda diğer takımların da boş olmadığını hatırlatan Topaloğlu, tüm takımları ve kendi takımını zor bir sürecin beklediğini vurguladı. 

Uyum süreci tamam
Takıma yeni katılan isimlerin de uyum sürecini atlattıklarını belirten Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Topaloğlu, yapılan hazırlık karşılaşmalarında ise oynanan oyunun kendisini mutlu ettiğini söyledi. 

Lige hazır gireceğiz
Şu an itibariyle %40 larda olduklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı ligin başında ise %70 lerde olacaklarını ve iyi durumda olacaklarını vurguladı. Gelinen noktada sakat vermeden iyi bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Topaloğlu, bu sürecinde böyle sürmesini istediğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473