banner564

Üçüncü hafta sona erdi

Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası son hız devam ediyor

Üçüncü hafta sona erdi
banner598
Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına, Türk Bankası tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’nın üçüncü haftası önceki akşam oynanan tek karşılaşma ile sona erdi. Haftanın son maçında Nova Bank ile TC Ziraat Bankası sahaya çıktı.
Zorlu maç keyifli bir mücadeleyi de beraberinde getirirken, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar güzel goller izleme fırsatı buldu. Banka personellerinin takımlardaki iş arkadaşlarına verdiği destek de turnuvanın akılda kalan detayları arasında yer aldı.
 
Zorlu maç Nova’nın: 4-3
Turnuvada B Grubu’nda yer alan iki iddialı takım, Nova Bank ve TC Ziraat Bankası’nın maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Zorlu maçı 4-3 kazanan Nova Bank, rakibine ilk yenilgiyi tattırırken, 3’te 3 yaparak liderlik koltuğuna yerleşti.

Dördüncü hafta 26 Eylül’de başlayacak
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın dördüncü haftasına 26 Eylül Pazartesi günü A ve C gruplarında oynanacak 3 maç ile başlanacak. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak maçların programı şöyle:
Saat 19.00: Türkiye İş Bankası – KKTC Kalkınma Bankası (A Grubu)
Saat 20.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası – Near East Bank (A Grubu)
Saat 21.00: Türkiye Halk Bankası – Kooperatif Merkez Bankası (C Grubu)

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473