banner564

Uluslararası yarış başlıyor

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında organize edilen Atletizm yarışlarında 14 ülkeden sporcular katılacak

Uluslararası yarış başlıyor
banner598
Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında organize edilen ve bugün başlayacak olan Atletizm yarışlarıyla ilgili olarak dün basın toplantısı düzenlendi. Moldovya, Ukrayna, Hırvatistan, Macaritan, Slovenya, Letonya, Estonya, Beyaz Rusya, Rusya, Nijerya ve Zimbabve’nin yanı sıra Türkiye ve ülkemizden atletlerin katılacağı organizasyon için Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenlendi. 
Basın toplantısına Atletizm Federasyonu Başkanı Bilbay Geceyatmaz, Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, Dünya Dağ Koşuları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Başoğlu ve Türkiye Milli takımı antrenörlerinden Hakan Beceren katıldı. 

Geceyatmaz 14 ülkeden sporcular yarışacak
Atletizm Federasyonu Başkanı Bilbay Geceyatmaz 14 ülkeden sporcuların yarışlarda yer alacağını belirterek “Organizasyonda çalışan tüm ekibe verdikleri emeklerden dolayı canı gönülden teşekkür ederim” dedi. 

Yarışlar bugün 11’de başlayacak
Yapılan konuşmaların ardından yarışlarda yer alacak atletlerin bazıları basına tanıtıldı. 
15’inci Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Atletizm yarışları, kadınlarda ve erkeklerde 5’er branşta yapılacak. Yarışlar Atatürk Stadı’nda saat 11.00’de başlayacak ve 14.00’te tamamlanacak. 


Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474