banner564

Ünlüler buluşması

Kadın basketbolunun dünyaca yıldızları Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası için Kuzey Kıbrıs’a gelecek

Ünlüler buluşması
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi  ev sahipliğinde 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası’nda kadın basketbolunun efsane ve yıldız isimleri basketbol severlerle buluşacak. 
Sezon öncesinde Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alan ev sahibi Yakın Doğu Üniversitesi, Çek Cumhuriyeti’nden USK Prague, İspanya’dan Perfumerias Avenida, Belçika’dan Castros Braine, Türkiye’den Galatasaray ile Hatay BŞB takımlarının mücadele edeceği Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası Kuzey Kıbrıslı basketbol severleri basketbola doyuracak.

Üç kupalı Yakın Doğu Üniversitesi
Geçtiğimiz sezonu mücadele ettiği tüm kulvarları şampiyon olarak kapatan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı kadrosuna geçtiğimiz yılki büyük başarısında yer alan Kayla McBride, Courtney Vandersloot, Kuanitra Holingsvorth, Bahar Çağlar, Olcay Çakır, Elin Eldebrink gibi hem kendi ülkelerinin hem de dünya basketbolunun büyük yıldızlarını kadrosunda tuttu. Bu yıldızlara ek olarak kadın basketbolunun efsane pivotları Ann Wauters ile Jantel Lavender, Belçika Milli Takımı’nın yıldız ismi Kim Mestdagh ile Türk Milli oyuncu Cansu Köksal ile Türkiye liginin tecrübeli oyuncularından Gökçe Doğan’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474