banner564

Wimbledon’da yaprak dökümü

Azarenka, Serena Williams ve Li Na'nın ardından Maria Sharapova da turnuvadan elendi

Wimbledon’da yaprak dökümü
banner598
Sezonun üçüncü Gran Slam'ı Wimbledon Turnuvası büyük sürprizlere sahne oldu. Tek kadınlarda 2. turda elenerek hayal kırıklığı yaşatan Azarenka, 1 numaralı seri başı Serena Williams ve Çinli Li Na'nın elenmesinin ardından Maria Sharapova da 4. tur mücadelesinde rakibi Angelique Kerber'e 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.
Turnuvada ilk veda 8 numaralı seribaşı Victoria Azarenka'dan geldi. 2. turda karşılaştığı Sırp rakibi Bojana Jovanovski'ye 2-1 mağlup olan Azarenka turnuvadan elendi.
Amerikalı raket Serena Williams ise 3. turda elenerek hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. 1 numaralı seri başı olarak Fransız Alize Cornet ile karşılaşan Williams, rakibine 2-1 kaybetti ve 3. Turda turnuvaya veda etti.
3. turda bir diğer beklenmeyen sonuç ise Çinli Li Na’dan geldi. Tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı Li Na, Çek rakibi Barbora Zahlavova Strycova karşısında etkisiz bir performans gösterdi. Tie-break setlerinde de rakibini geçemedi ve elendi
Wimbledon tek kadınlarda şampiyonluğun favori isimlerinden Maria Sharapova,Alman rakibi Kerber’e boyun eğdi.Kerber, Sharapova’yı 2-1 yenerek tur atladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473