banner564

Yudi Plajı hizmette

İskele’nin başarılı yerel yönetimlerinden Büyükkonuk Belediyesi, bölge halkı için yaptığı projelerinin birisini daha hayata geçirdi

Yudi Plajı hizmette
banner598
İskele’nin başarılı yerel yönetimlerinden Büyükkonuk Belediyesi, bölge halkı için yaptığı projelerinin birisini daha hayata geçirdi. 
Büyükkonuk Belediyesi yaz sezonuna girildiği bir dönemde Yudi Halk Plajının yapımını tamamlayarak bölge halkının hizmetine sundu.
Plaj açılışı için düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, ''Belde insanlarımızın yoğun talebi üzerine Yudi ve Kaplıca bölgesine iki halk plajı yapımına başladık. Yoğun bir tempo içerisinde yapım çalışmaları tamamlanan Yudi Halk Plajı’nı bugün hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapım çalışmaları devam eden Kaplıca Halk plajımız ise kısa bir süre sonra hizmete girecek” dedi.
Büyükkonuk Belediyesi olarak, bölge insanına hizmet noktasında birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sennaroğlu, belediye olarak hizmetlerinin her geçen gün aratarak devam edeceğini kaydetti.
Yoğun katılımın olduğu açılışta konuklara, belediye tarafından izaz ikram da yapıldı

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474