banner564

Yalova “Ocak” söndürdü: 1-0

Ligin erteleme maçında Yalova ligin çıkış yakalayan takımı Türk Ocağı’nı 1-0 yendi

Yalova “Ocak” söndürdü: 1-0
banner598
YALOVA: İrfan-Ali Özbahar-Mahmut-Mithat-Muammer-Nurican(Özcan dk.6)-Selçuk-Cemal-Cheinde Dike-Yusuf-Civan
T.OCAĞI: Cenk-Yunus-Mustafa Ercan-Mustafa Avcı-Coşkun-James Obongha(Sadick Adams Dk.76)-Burak(Hasan Dk.76)-Deniz-Muhammed-Ertaç-Uzokwe
GOL: Dk.79 Cheinde Dike(Yalova)
K.KART: Dk.70 Coşkun(T.Ocağı) Cheinde Dike

Abdullah ZAİFOĞLU
Erteleme maçında konuk ilk yarının başarılı takımlarından olan T.Ocağı’nı konuk eden Yalova, çok fazla eksik oyuncusu olmasına rağmen Dike’nin golü ile galip gelmesini bildi.
İlk yarıda oynanması gereken ancak kötü hava şartları nedeniyle ertelen maçta Yalova T.Ocağı karşısında aldığı galibiyetle puanını 22’ye çıkardı.
  14. dakikada T.Ocağı takımının kullandığı kornerde defanstan seken topa ceza alanı dışından Yunus’un sert şutunda top üst direkten döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı.
  24. dakikada Muhammed’in getirdiği topla rakip ceza alanı içinde Ertaç’ı buluşturdu. Ertaç’ın vuruşunda kaleci İrfan ayakları ile topu önleyerek T.Ocağı’na gol şansı tanımadı.
  44. dakikada gelişen atakta Yalova rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Muammer’in vuruşunda top barajdan sekerek dışarı gitti. 
  55. dakikada Yalova’dan Muammer’in kullandığı kornerde Cemal’ın kafa ile indirdiği topa altı pas içerisinde Mahmut kafa ile vurdu, ancak top kaleci Cenk’in kucağında kaldı.
  70. dakikada daha önceden (61.dakikada) sarı kartı olan Coşkun takım arkadaşının hatalı topunda pozisyonu önlemek isterken rakibine faul yapınca ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
  79. dakikada Yalova öne geçti. Bu dakikada kullanılan serbest vuruşta Selçuk’un pasında Dike kalecinin de çıkmamasından yararlanarak kafa ile topu ağlara yolladı ve Yalova adına skoru 1-0 yapan golü attı.
  88. dakikada T.Ocağı takımından Deniz’in şutunda ünün başarılı isimlerinden kaleci İrfan topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
 90. dakikada çok ani gelişen Yalova atağında genç Selçuk topla orta alandan tek başına rakip ceza alanına kadar gitti. Fakat kendine güvenemediği için kaleye vuramadı ve topu kalecinin üzerine vurarak takımı adına ikinci golü kaçırmış oldu.
   Maç da az sonra bu skorla sona erdi ve Yalova birçok futbolcusundan yoksun çıktığı maçtan 3 puanla ayrılarak puanını 22 yaptı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473