banner564

DAÜ zirveye ortak oldu

2016 Takımsal Bilardo Ligi'nde beş hafta geride kaldı

DAÜ zirveye ortak oldu
banner598
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Takımsal Bilardo Ligi'nde Doğu Akdeniz Üniversitesi zirveye ortak oldu.
Ligin 4’üncü haftasında mağlup olup, Vakıflar Spor Kulübü’nün 3 puan gerisine düşen Doğu Akdeniz Üniversitesi, geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmada şampiyonluk yarışındaki rakibi Vakıflar Spor Kulübü’nü 5-1 mağlup etmeyi başardı. Elde ettiği galibiyet ile sıralamada 12 puana ulaşan DAÜ, Vakıflar Spor Kulübü ile puanlarını eşitleyerek zirveye ortak oldu.
Ligin 5’inci haftasında oynanan diğer karşılaşmalarda ise Mağusa Gelişim Akademisi Mağusa Spor Derneği’ni 6-0 mağlup ederken, Doğan Türk Birliği Cafe George Alsancak Belediyesi’ni, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği ise Deniz Plaza Spor Kulübü’nü aynı skor ile 5-1 mağlup etti. Geçtiğimiz gün Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği ile Deniz Plaza Spor Kulübü arasında oynanan erteleme karşılaşmasında ise sevinen Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği oldu. Rakibini 5-1 mağlup etmeyi başaran son haftaların formda takımı Mehmetçik bu galibiyetin ardından üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473