banner564

Yalova’nın keyfi yerinde

Ligin dördüncü haftasını farklı galibiyetle kapatan Batı temsilcisi, M.A.Yeşilova’ya hazırlanıyor

Yalova’nın keyfi yerinde
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’in dördüncü haftasında GAÜ Çetinkaya’yı farklı mağlup eden Yalova’da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Merit Alsancak Yeşilova maçının hazırlıkları devam ediyor. Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu Alsancak deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada zorlu bir periyoda gireceklerini bu nedenle bu zor periyottan yara almadan çıkmak istediklerini söyledi.

Çetinkaya maçı geride kaldı
Ligin dördüncü haftasında farklı kazandıkları GAÜ Çetinkaya maçının geride kaldığını belirten Derviş Kolcu, o maçı Pazar günü tamamladıklarını ve artık önlerinde olan Merit Alsancak Yeşilova maçına odaklandıklarını ifade etti. 

Aynı azmin bu hafta da olması lazım
Farklı kaybedilen Lefke karşılaşması sonrasında GAÜ Çetinkaya karşısında farklı kazanmanın takım adına önemli olduğunu aktaran Kolcu, takımının Çetinkaya karşısında gösterdiği direnç ve kazanma azminin bu haftaki Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasında da olması gerektiğini aktardı. Alınan galibiyetin takımın özgüveni ve inancı adına önemini belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, beşinci haftada karşılaşacakları Yeşilova maçı öncesi idmanlarından alınan sonuçtan sonra daha iyi noktada olduğunu söyledi.

Yeşilova maçı da zor
Ligde kolay maçın olmadığını Merit Alsancak Yeşilova maçının da bu noktada olduğunu söyleyen Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, GAÜ Çetinkaya maçının anlamlı olması adına zor deplasmandan kayıpsız dönmeyi hedeflediklerini belirtti. İyi oyun ve galibiyetin devam etmesini istediğini belirten Kolcu, takımın inanç olarak iyi noktada olduğunu belirtti. 

Her maçın bir hikayesi var
Her maçın farklı bir hikayesi olduğunu hatırlatan Derviş Kolcu, zor geçecek olan ligde iyi işler yapmak istediklerini ve performans olarak yukarıya çıkmak istediklerini söylerken, ligin beşinci haftasında karşılaşacakları Merit Alsancak Yeşilova maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini aktardı. Pazar günü karşılaşacakları maça 4 idmanla hazırlanacaklarını belirten Kolcu, zor deplasman öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474