banner564

YDÜ averajla ikinci

YDÜ Bayan Basketbol Takımı TKB 2. Ligi B Grubu’ndaki müthiş performansına devam ediyor.

YDÜ averajla ikinci
banner598
 Grupta 15 maç oynayan ve hepsini kazanan ancak 1 maçı TBF masa oyunları ile hükmen yenik sayılan YDÜ, buna rağmen grup liderliğini averajla kaybetti ve bir üst gruba 2.olarak yükseldi. 
Geçtiğimiz hafta Mersin’de Mersin Meski ile karşılaşan ve maçtan 47-97’lik skorla galip ayrılan YDÜ Bayan Basketbol Takımı yoluna emin adımlarla devam etti. Bu maçta sahanın yıldızı takımın yıldız flaş ismi Tuğçe İnöntepe oldu ve haftanın ilk beşine seçildi. Takımın Amerikalı yıldızı Aısha Muhammet ise istatistiklerde hem attığı sayılarla hem de aldığı ribauntlarla zirvede yer alıyor.

YDÜ 2.tur Grubu belli oldu
Bu sezon kurduğu iddialı kadroyla dikkat çeken Yakın Doğu Üniversitesi, 2.tur Grubu’nda ilk ikiye girerek play off’lara  gitmek istiyor.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin ikinci tur grubunda kendisi ile 1. Lig’e çıkmaya en büyük aday olan A Grubu’nun lideri İstanbul Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD) de var.
İkinci turda Yakın Doğu Üniversitesi’nin rakipleri İstanbul BGD yanında Mersin Üniversitesi, Ankara Ted Kolejliler ve Antalya Yıldızlar takım olurken, gruptaki son rakibi Yalova VIP ya da Mudanya olacak. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474