banner564

YDÜ Mersin ile başlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Final Grubu’ndaki ilk maçına bugün çıkıyor

YDÜ Mersin ile başlıyor
banner598
Şükrü BURAĞAN 

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nden 1.lige çıkacak takımların belirleneceği ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin de bulunduğu Final Grubu’nda maçlar bugün başlıyor. Yalova’da bulunan 90.Yıl Salonu’nda 8 takımın katılımı ile oynanacak maçlar sonunda ilk 2’ye giren takımlar 1.lige yükselecek. Final grubunda yer alan temsilcimiz, ilk maçını saat 15.00’te Mersin Kurtuluş takımı ile yapacak. 

Takımımız son çalışmasını gerçekleştirdi
1.lige yükselme hedefi bulunan ekibimiz son idmanını dün maçın oynanacağı salonda gerçekleştirdi. Başantrenör İlker Gözeneli nezaretinde yapılan idmana tüm oyuncular katılırken, moral motivasyonun üst düzeyde olduğu gözlemlendi. 
Isınma hareketleri ve şut idmanının ardından taktiksel çalışma ile sona eren antrenmanın ardından oyuncular kamp kaptıkları Termal ilçesindeki otelde maç saatini beklemeye başladılar.

Basın toplantısı düzenlendi
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği Final Grubu maçları öncesinde duygu ve düşüncelerin seslendirildiği bir basın toplantısı düzenlendi. 

Tüm takımların temsilcileri yer aldı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün uzun yıllar yaşadığı ve bölgenin simge noktalarından olan Yürüyen Köşk’te gerçekleştirilen basın toplantısına tüm takımların yetkilileri, teknik adamları ve birer oyuncusu katıldı. 
Yakın Doğu Üniversitesi’ni bu buluşmada Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Atamtürk, yönetici Umar Göker, başantrenör İlker Gözeneli ve oyuncumuz Damla Öneri temsil etti. Devlet ve federasyon yetkililerinin konuşmalarının ardından antrenör ve oyuncular sırası ile duygu ve düşüncelerini aktardılar. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474