banner564

YDÜ Türkiye’li olacak

YDÜ Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayabilmek için Türkiye’de kulüp kuracak

YDÜ Türkiye’li olacak
banner598
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligde mücadele edebilmesi için iki öneri sunulduğu öğrenildi. Önceki gün gerçekleştirilen kura çekimine alınmayan Yakın Doğu Üniversitesi hakkında olumlu karar çıkabileceği ancak bunun üniversite yetkililerine bağlı olduğu belirtildi.

Ya birleşme ya da yeni kulüp
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligde oynayabilmesi için Türkiye’de bir kulüp kurmasını istediği öğrenilirken bu işlemlerin uzun sürebileceği endişesiyle Türkiyedeki başka bir kulüple birleşme de önerildiği gelen bilgiler arasında. 

YDÜ iki öneriye de sıcak bakıyor
Yakın Doğu Üniversitesi’nin iki öneriye de sıcak baktığı ve kulüp kurmanın daha mantıklı geleceği bunun da süre alabileceği gerekçesinin ortaya konduğu öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Ekim ayına kadar süre tanıdığı da gelen bilgiler arasında. 

Kararın olumlu çıkması bekleniyor
Yakın Doğu Üniversitesi’nin yapılan önerilere sıcak baktığı ve bunun karşılığında da Pazartesi günü yapılacak Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan olumlu karar çıkacağı belirtiliyor.

YDÜ Sırbistan'a gidiyor
Öte yandan yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 Eylül'e kadar sürecek kamp için bugün Sırbistan’a gidiyor. Yakın Doğu Üniversitesi 10 Eylül'de İstanbul Üniversitesi, 11 Eylül'de Beşiktaş ile İstanbul'da iki hazırlık maçı oynayacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473