banner564

Yenicami yine şampiyon

Geride kalan sezonda centilmen ligin sıralaması da belirlendi

Yenicami yine şampiyon
banner598
Hamit SAKALLI
2016-2017 Sezonunda K-Pet Süper Lig, K-Pet 1. Grupları, A2 Süper Lig ve A2 1.Lig Gruplarında oynanan lig karşılaşmaları sonunda şampiyon takımlar da belli oldu. Tüm liglerde oynanan karşılaşmalar itibariyle hakem, gözlemci ve saha komiserleri tarafından yapılan raporlamalar ışığında Disiplin Kurulu'nun yayınlamış olduğu genelgelerle vermiş olduğu cezalarla oluşan puan durumlarıyla şampiyon takımlar ve diğer takımların aldığı ceza puanları yayınlandı. 

Centilmen ligin de şampiyonu Yenicami
K-Pet Süper Lig'de şampiyon olan Yenicami Ağdelen Kulübü, Süper Lig Centilmen Lig'de de şampiyon oldu. Eksi Altı (-6) puanla ligi zirvede bitiren Yenicami takımı, 168 sarı kart ceza puanı, 16 kırmızı kart ceza puanı alan ve 19 hafta hiç bir cezai müeyyideye uğramayarak Eksi Yüz Doksan (-190) puan alarak şampiyonluğa ulaştı. Son sırada ise Değirmenlik yer aldı.

Kırmızı Grup’ta Düzkaya, Beyaz Grup’ta Girne Halk Evi
1.Lig Kırmızı Grup Centilmen Lig'de ise şampiyonluğa Düzkaya  takımı ulaştı. Toplam 18 haftanın oynandığı ligde, 84 ceza puanıyla şampiyonluğunu ilan etti. Son sırada ise Hamitköy yer aldı.
1.Lig Beyaz Grup Centilmen Lig'de şampiyonluk yarışını Girne Halk Evi takımı göğüsledi. 73 ceza puanıyla en yakın takipçisinin 6 puan önünde lider tamamlayan Girne Halk Evi takımı, 105 sarı kart ceza puanıyla ve Eksi Kırk (-40) puanla 4 haftada cezai müeyyideye uğramayarak mutlu sona ulaştı. Son sırada ise Tatlısu yer aldı.

A2’lerde en centilmen Baf Ülkü Yurdu
A2 Süper Lig Centilmen Lig'de Baf Ülkü Yurdu Eksi Doksan Dokuz (-99) puan şampiyonluğa ulaştı. Son sırada ise GAÜ Çetinkaya yer aldı.

A2 1.Lig Kırmızı Grup’ta Mesarya, A2 1.Lig Beyaz Grup’ta Denizli
A2 1.Lig Kırmızı Grup Centilmen Lig'de Mesarya Spor Kulübü 102 ceza puanıyla şampiyonluğa ulaşırken, A2 1.Lig Beyaz Grup Centilmen Lig'de de Denizli Spor Kulübü 34 ceza puanıyla şampiyon oldu. Son sıralarda ise Hamitköy ve Doğancı yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473