banner564

Her ilçede yapılacak

Sosyal Hizmetler Dairesi’nin düzenlediği Aile Eğitim Programı Gazimağusa’da başladı

 Her ilçede yapılacak
banner598
Yılmaz YAKAR
Sosyal Hizmetler Dairesi, Gazimağusa’da ailelere yönelik eğitim programı başlattı. 5 haftalık eğitim programı yılsonuna kadar diğer ilçelerde de yapılacak.
Eğitim programının başlaması nedeniyle Gazimağusa Gelişim Akademisi Maraş Konferans Salonu’nda yapılan açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de katıldı.

Saner: Program, toplumu daha doğru mecralara taşıyacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin toplum için önemli bir projeye imza attığını ifade etti. Saner, gelişen teknolojiyle birlikte yeni nesillerin eski nesillere göre farklı olduğu için yönelimlerinin de farklı olabildiğini söyledi.
Ersan Saner, aile eğitim programının toplumu daha doğru mecralara taşıyacağını, ailedeki ciddi problemlerle ilgili farkındalık oluşturacağını söyledi. Saner, programın, oluşması muhtemel sorunların önüne geçmesine katkı koyması açısından da önemli olduğunun altını çizdi.

Arter: Anne babaların yanlış davranışları çocuklara yansıyor
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, söz konusu program nedeniyle Bakan Saner ve ekibini kutladı. Arter, bu tür etkinliklere belediye olarak destek vermeyi hedeflediklerini söyledi.
Programın önemine vurgu yapan Arter, problem oluşmadan önce önlem almanın daha yararlı olduğunu, oluşan problemi ortadan kaldırmanın daha da zorlaştığını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474